หมวดหมู่ของบทความนี้จะพูดถึงdet หากคุณกำลังเรียนรู้เกี่ยวกับdetมาสำรวจกันกับpartnershipvt.orgในหัวข้อdetในโพสต์PUTINS GAS – Det gröna energiberoendetนี้.

เนื้อหาที่เกี่ยวข้องdetที่แม่นยำที่สุดในPUTINS GAS – Det gröna energiberoendet

ชมวิดีโอด้านล่างเลย

ที่เว็บไซต์partnershipvt.orgคุณสามารถอัปเดตข้อมูลอื่น ๆ นอกเหนือจากdetสำหรับข้อมูลที่เป็นประโยชน์เพิ่มเติมสำหรับคุณ ในหน้าPartnershipvt เราอัปเดตข่าวใหม่และแม่นยำทุกวันเพื่อคุณเสมอ, ด้วยความหวังที่จะให้เนื้อหาที่สมบูรณ์ที่สุดสำหรับคุณ ช่วยให้คุณเพิ่มข้อมูลออนไลน์ได้อย่างแม่นยำที่สุด.

ข้อมูลที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อdet

RYSK GAS finansierar วลาดิมีร์ปูติน groteska krigsförbrytelser ยูเครน – ผู้ชายผ่าน ett gasberoende ยูโรปา verkligen besegra Kreml genom พลังงาน självsvält? Vad innebär verklig energibrist? Hur blev Europa egentligen beroende av rysk energi? Och kan Europa besegra Putin genom att svälta sig självt på energi? Dessa frågor tar jag upp ฉัน veckans วิดีโอ om PUTINS GAS 🇬🇧 คำบรรยายภาษาอังกฤษพร้อมใช้งานแล้ว! STÖTTA MIN VIDEOPRODUKTION: ———————————————- ——– 🥇 Stöd mig via Patreon: 📞 Stöd mig via Swish: 123 168 90 66 🅿 Stöd mig via PayPal: henrik@henrikjonsson.com 🏦 Stöd mig via bankgiro: 5641 – 7744 PRENUMERERA PÅ MITT VECKOBREV: 💌 BESTÄLL MIN BOK: Innehållsförteckning: 00:00 – Intro 02:17 – Putins gas 11:13 – Krisprioritering 20:31 – Outro .

READ MORE  Cot(A+B)=(cotAcotB -1)/(cotB +cotA), cot(A-B) =(cotAcotB +1)/(cotB-cotA) | ข้อมูลที่เกี่ยวข้องกับcot(a+b)ที่มีรายละเอียดมากที่สุด

รูปภาพบางส่วนที่เกี่ยวข้องกับหมวดหมู่เกี่ยวกับdet

PUTINS GAS - Det gröna energiberoendet
PUTINS GAS – Det gröna energiberoendet

นอกจากการดูเนื้อหาของบทความนี้แล้ว PUTINS GAS – Det gröna energiberoendet สามารถดูและอ่านข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ด้านล่าง

คลิกที่นี่เพื่อดูข้อมูลเพิ่มเติม

แท็กที่เกี่ยวข้องกับdet

#PUTINS #GAS #Det #gröna #energiberoendet.

READ MORE  366 หลวงพ่อสอนสมาธิ ตอน วันพระพุทธเจ้า | เนื้อหา366 วันที่สมบูรณ์ที่สุด

Putin,Gas,Energi,Ukraina,Sverige,el,olja,krig,kris,priser,henrik jönsson.

PUTINS GAS – Det gröna energiberoendet.

det.

หวังว่าเนื้อหาบางส่วนที่เราให้ไว้จะเป็นประโยชน์กับคุณ ขอบคุณมากสำหรับการอ่านdetข่าวของเรา

50 thoughts on “PUTINS GAS – Det gröna energiberoendet | เนื้อหาทั้งหมดเกี่ยวกับdetที่สมบูรณ์ที่สุด

 1. Science in Engineering says:

  Njae.. alltså om vi köper usprungskontrolerad norsk gas gör de ingensom heslt skillnad eftersom den skulle leverats till europeiska gaspoolen annars.

  Vad som skulle behövas är import av Amerikans gas.

 2. Science in Engineering says:

  Är verkligen utfasningen av kärnkraft ideologisk?.. Kolkraft ja.. men kärnkraft? Verkar mer manisk i mina ögon. Det passar ju inte ens i deras ideologi.

 3. Gösta Walin says:

  Sorgligt att Henrik Jönsson inte fattat att Ryssland tvingats till detta krig för att slippa mer Nato aggresiva vapen i sitt närområde. Europas energiproblem liksom krisen i Ukraina skulle kunna lösas med lite tillmötesgående mot Rysslands berättigade säkerhetskrav. Samarbete mellan tyskland och ryssland skulle innebära välstånd för hela Eu. Dessvärre skulle detta gå emot USA icke-legitima intresse om obegränsat världsherravälde.

 4. Thorsten Rink says:

  Mycket bra video som visar på riskerna med att göra sig beroende av andra länder för livsnödvändiga funktioner! Är personligen för en utbyggnad av kärnkraften och skulle vilja slå ett slag för Thoriumreaktorer som erbjuder en säkrare och mer energieffektiv lösning än en vanlig kärnkraftsanläggning. Se gärna nedan länk som förklarar lite av fördelarna. Kanske är något du skulle kunna propagera för Henrik?
  https://youtu.be/g8aGyDs2EDo

 5. ChloeW says:

  Dear Henrik, can you please create a video where you explain how Sweden will be affected by inflation? I know it is difficult to predict but it would be interesting to see what policies Sweden might implement to combat it. Thank you very much.

 6. Sebastian Naslund says:

  Slutade lyssna vid 8.27 eftersom jag insåg att hela inlägget handlade om att Sverige borde bygga mer kärnkraft (och det borde kunna sägas på mindre än 21 minuter). Hade jag rätt?

 7. Bioenergi says:

  Isabella Lövin införde klimatklivet 2016 för att Sverige skulle bli världens första fossilfria i-land. Ett fantastiskt beslut! Hon visste vad hon gjorde. Säkerhetspolitiskt och miljöpolitiskt mkt viktigt beslut. Det går fort att skicka ut oljan och gasen nu tack vare detta statliga stöd. Ekonomiska och CO2 kalkylen för industrin är helt överlägsen olja/gas tack vare detta. Kallas grön skatteväxling men borde kanske kallas säkerhetspolitisk skatteväxling nu. Stödet hjälper även till att ersätta naturgas med biogasanläggningar. Vi vill varken ha dansk, norsk eller rysk fossilgas när vi kan bygga upp en inhemsk stark bioenergi /biogasproduktion. Vid årsskiftet slopades även Sveriges stöd till olja och gas genom att skattesubventionerna för fossila bränslen industrin togs bort=gynnar demokratisk energi. Vi skulle dock ha väntat med att stänga kärnkraften tills alternativen var utbyggda. Tyvärr kommer ju mesta delen av uranet också från Ryssland. Utnyttja inte mp som faktiskt är pragmatiska= riktiga patrioter och har skapat möjligheter för Sverige att bli mindre beroende av Ryssland, Norge, Saudi mfl. Die Grunen i Tyskland för en annan politik och förstår inte att vi har en enorm resurs i Sveriges och Finlands biomassa. Gräv mer i Putin och oligarkernas infiltration i EU-parlamentet istället.

 8. Johnny Ejderskog says:

  Tack Henrik för ditt energiska försök att skola oss i detta livs avgörande ämne 👍 mina tankar går mer och mer till att den inkompetens som våra politiker oavsett färg uppvisar egentligen är en ren skär plan för för något helt annat när man använder sig av Globala målen 2030 som enda som gäller för oss att anpassa sig till utan minsta lilla tvivel på det underlaget det bygger på.. m a o dum gör som dum säger !? Hur kan det blivit så kan man undra !? Vart tog sunt förnuft vetenskap och fakta vägen i debatten !? Är det avgörande för att få folket att förstå vad som pågår alltså en omöjlig ekvation !? Om vi inte kan kapa oss till tillgång till MSM !? Det förvånar mig otroligt hur fel informerade alt desinformerade allmänheten är och till stor del dåliga på ord förståelse och förvirringen våra politiker verkar vilja sprida så att allmänheten ger upp i dessa tider när dom flesta bara försöker överleva ekonomiskt och många ggr mentalt pga av matningen av amygdalan med krig krig krig och bilder att reagera på som många ggr bara visar svarta plast säckar som t o m advokater hänvisar till att rent teoretiskt/ hypotetiskt kan innehålla lik !? Vart kommer detta leda till !? 👍🤡 🇸🇪

 9. Gustav Skans says:

  Hjälp Ukraina genom att starta upp Svenska kärnkraften igen. Att vi pluttar i Sverige skulle sluta importera Rysk gas är ju löjeväckande. Nej vi kan hjälpa till genom att bidra till Europas energioberoende, och då förstås inte med hjälp av hopplösa vindsnurror.

 10. Dante Mand says:

  Grön energi, grön ekonomi, gröna ideér och gröna makthavare gör hela kontinenten Europa fattig. Att inte vanligt folk kan förstå detta är helt otroligt.
  Att lägga alla pengar på vindkraft i ett blåsfritt Europa är sanslöst.

 11. 123456jfl says:

  Per Bolund har inte begripit ett dugg. Men både Mp och ytterst statsministern i den såsseledda regeringen är direkt ansvariga för att Sverige gjort sig beroende av gas och el från andra länder.
  Bor man i elområde 3 och 4 i Sverige så kommer man få se på elräkningar snart, vänta bara. I höst/vinter 2022 kommer räkningarna att vara bra högre än vad vi upplevde 2021. Det kommer bli kaos i Sverige.
  😡

 12. YolmzWelra says:

  Viktig video, men det är en sak du missar: nerlagda kärnreaktorer är förstörda för all framtid. Detta för att man häller en speciell syra i dem för att göra dem inte radioaktiva längre. Denna syra förstör tyvärr i sin tur reaktorn för all framtid.

 13. Jörgen Persson says:

  Får jag fråga en sak "Putins groteska krigsförbrytelser"=???
  Varifrån kommer det?
  Det enda bevis för några krigsförbrytelser i Ukraina har gjorts av den Ukrainska "armén".
  Dvs visa upp och förnedra krigsfångar.
  Inte bara det det finns även bevis för att den Ukrainska "armén" skjuter krigsfångar i benet.
  Där finns också uppgifter att ryska soldater har dött.
  Så det enda som är till 100% bevisat är krigsbrott från den Ukrainska sidan.
  Jag vill veta hur du kan påstå att ryssarna begått några som helst krigsbrott???

 14. Sabine Olofsson says:

  Du kan lägga ner dessa dumheter om "rysk utpressning". Avtal om betalning i EURO och Rubel gällde innan väst stal/fryste ryska centralbanken. Varför skulle de ta betalt i en valuta som sen bara kan stjälas – vilket skulle betyder att de ska leverera gratis?

 15. TheNotefish says:

  Socialdemokraterna har också stor del i energipolitiken men för att behålla makten har de dansat efter MP´s pipa som inneburit ett stort olje och gasberoende.

 16. Grumpy Cartis says:

  Ett formellt fel i videon: Litauen är fortfarande beroende av gas, men inte av rysk gas. De byggde fartyget Independence för att importera norsk gas. Detta gjordes för många år sedan.

 17. Mr says:

  Vi kanske borde stänga ner den gröna domedags maskrospropagandan från SVT och nästan all övrig massmedia.
  Inget av energiidiotin hade varit möjlig utan de falska veka journalisterna vi har idag.

 18. Håkan Monfors says:

  Att politiska partier köper sig makt genom ett litet parti som dessutom får påverka ett politikområde som energiförsörjningen får inte ske såsom Socialdemokraterna har gjort. Det är extremt oansvarigt och får inte hända igen. Jag tycker att omvälvande strategiska energibeslut skall kräva någon form av kvalificerad majoritet i riksdagen, kanske till och med över två val?

  Om Sverige skall elektrifieras och fördubbla sin elförbrukning får inte energipolitiken hanteras som någon sorts lustig partitaktik som experter och journalister fjantar bort. Det är för viktigt för landet och medborgarna!

  När det är pandemi skriker S att vi måste lyssna på experterna och FHM. När det gäller energiförsörjningen skall vi lyssna på politiker som inte ens vet hur många KK som är i drift respektive har lagts ned.

  Sverige kan bättre Magdalena Andersson.

 19. Michel Hanna says:

  Hej Henrik,

  Tack för ditt arbete.

  Gör gärna en video om (i ljuset av att vi har världens högsta skatter) vem som ska finansiera försvaret när det ska upp till 2 % av BNP såsom regeringen har sagt. 2 % av Sveriges BNP är ca 11 miljarder USD. Ingen har nämnt var de pengarna ska komma ifrån. Är det arbetstagarna, pensionärerna, arbetsgivarna, sjukvården eller någon annan budgetpost pengarna ska tas ifrån?

  Tack oavsett för ditt jobb. Det är viktigt med mångfald i media. Just nu säger alla våra större mediala företag samma sak. Det är kusligt.

 20. Kurt Manninen says:

  Tjena Henrik. Jag har alltid haft svårt att förstå dom "Gröna Khmererna" Miljöpartiet. Beviset att jag har rätt kom när fungerande kärnkraftverk stängdes ner, utan att det fans möjlighet att ersätta bortfallet av el. Och skall man behöva vänta att det byggs flera vindsnurror och en utbyggnad av kraftnätet för att få el ut till konsumenter lär det ta åtskilliga år. Sveriges energipolitik är under all normalintelligent nivå. Har någon sett att man bygger en bro över en flod och stoppar bygget när man kommit till mitten, och när det skymmer släpper man på trafiken. Alla förstår ju att det blir katastrof. Alla men inte Miljöpartiet och Sossarna dom som har makten. Kör igång dom välfungerande kärnkraftverken så Sverige får billig el och sälj överskottet ner till Europa. Elåmrodesavgiften skall tas bort för hela Sverige är beroende av el och den skall inte de olika landsändorna strida om eller som politikerna vill tjäna extra på en helt onödig typ av skatt. Bara för att man bor i södra Sverige så skall man betala mera. Jag tyckte mej se en gasledning som gick till Finland, och tänkte att det inte var möjligt, jag menar att Finnar borde veta att inte ha livsviktiga affärer ihop med Ryssar. 75-80 år är inte så lång tid att man glömmer, eller har Finland drabbats av den Europeiska idiotin där de bestämmande är "hjärndöda". Att Tyskarna vill vara polare med Ryska kommunister har väl med lite skam att göra för att dom svek sina allierade i delningen av Europa. Sverige skäms väl också lite för att ha spelat under täcket med Tyskland.
  Klimat krav hit och klimatkrav dit. Det måste göras en grundlig utredning i god Sosse anda om den fossilfria energin. Hur den påverkar naturen och landskapet. Det kommer att krävas enorma ingrepp i naturen för att kunna få upp vindsnurrorna och det måste finnas mångdubbelt med snurror för att det skall produceras el till Sveriges alla hörn dygnet runt året om. Och alla ledningar som skall grävas ner eller dras i luften, oavsett vilket, det blir stora ingrepp i naturen om Svenskarna skall bo i ett land värt kallas civilisation.
  Det måste tas i beaktande alla fåglar, bin, humlor, fjärilar och andra insekter som kommer att stryka med. Sveriges kuster kommer att se ut som någon galning inte kunde bestämma sig om var farlederna skall gå.
  Men det viktigaste är och det får inte glömmas. Elen måste vara tillgänglig 24 timmar dygnet runt och året om. Även när det är -20 till -40 och vindstilla. När detta kan uppfyllas är det dags att låta Kärnkraften gå på tomgång. Men det vore bra om det satsades på nästa generation av kärnkraftverk så man kunde använda "avfallet" som bränsle i tusen år till. Jag skulle aldrig göra affärer med ryssar. Det sitter i generna.

 21. Stefan Carlsson says:

  Även om du ska prata om vår "Energibrist" så bör du läsa på lite om hur prissättningen går till , du kan börja på det som kallas "marginalprissättningsmodellen", samt EU's överliggande regelverk över Nordpool, sedan när jag håller på varför Hansalänken byggs mellan Sverige och Tyskland… om du kontaktar mej kan jag skicka dej diverse regelverk som du kan forska i….

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *